Activiteiten

19 maart: eetfestijn ten voordele van het Heidebos

Zondag 19 maart organiseert Natuurpunt Moervaart-Zuidlede een eetfestijn ter ere van het Heidebos. Het eetfestijn gaat door in het centrum van Wachtebeke, in de refter van de middelbare school. Kok Geert Groffen serveert ons een heerlijk buffet waar zowel de meer traditionele eter als de vegetariër van zal genieten. Geert is een vaste waarde in de wereld van biologische voeding en verzorgde al tal van heerlijke maaltijden her en der in Vlaanderen. De opbrengst van dit eetfestijn gaat naar de aankoop van natuur in en rond het Heidebos. 20 jaar geleden kon je voor het eerst het Heidebos verkennen. Dit vieren we nu! Kom dus eten voor meer natuur en steun Natuurpunt Moervaart-Zuidlede bij het verder aankopen en beheren van meer natuur in onze buurt. Een goede zaak voor de natuur in je buurt én voor je smaakpapillen! Tot binnenkort!

Praktische informatie
Op zondag 19 maart 2017 in de eetzaal van de secundaire school van Sint-Laurens, Dorp 21, Wachtebeke.
Je kunt op twee tijdstippen komen eten: om 11u30 of om 13u30.
Prijs volwassenen 20 euro – kinderen tot 12 jaar 12 euro – Kinderen tot 3 jaar gratis. Hiervoor krijg je heerlijke soep, een buffet en een dessertenbuffet. Snel inschrijven is noodzakelijk want het aantal plaatsen is beperkt!

Inschrijven
Schrijf bij voorkeur in via het online inschrijvingsformulier op https://goo.gl/forms/wZeewuGysIvaH82u1.  Lukt dit niet, dan neem je contact op met Frans Goris, frans.goris@hotmail.com, 0476 63 04 59.   Opgelet: vermeld behalve je naam ook het aantal kinderen en volwassenen, en hoeveel mensen kiezen voor vegetarisch of voor vlees. Vergeet ook het tijdstip van je keuze niet!

Tip
Kom zoveel mogelijk met de fiets! Wie toch met de wagen komt, rijdt via Pottershoek. Het centrum van Wachtebeke is onderbroken. Parkeren kan in beperkte mate op de parking van de school. (Zorg ervoor dat u zeker in het gebouw van secundair bent, ook in de kleuterschool is er die dag een feest.)

Meer info bij Nancy Cosyn, nancycosyn9@hotmail.com, 0486 47 30 82 of Griet Buyse, griet.buyse@gmail.com, 0478 23 22 19.

Comments are closed.